Toro Challenge

OGULIN „Toro Challenge“
 

Datuma 23.11.2015. godine održana je dvanaesta za redom regata na jezeru Sabljaci u blizini Ogulina pod svima već poznatim nazivom „Toro Challenge“. I ove godine je glavnu organizatorsku ulogu preuzeo veslački klub „Ekonomist“ te se ujedno ovim putem zahvaljujemo svim sudionicima na sponzorstvu. Kao i uvijek, održana je utrka na 250 metara, ali ove godine pod ekstremnim uvjetima. Naime, dočekao nas je prvi snijeg te godine.Sudjelovali su fakulteti  Zagrebačkog  sveučilišta u muškoj i ženskoj kategoriji. U ženskoj kategoriji pobjedu su odnijele veslačice Učiteljskog fakulteta, drugo mjesto osvojile su veslačice Filozofskog fakulteta, a broncom su se okitile veslačice našeg fakulteta. U muškoj kategoriji zlato su osvojili veslači s Medicinskog fakulteta, naši veslači bili su drugi, dok su veslači s Prometnog fakulteta bili treći.

Nakon trke, ekipe su se smjestile u hotel Josipdol gdje je bio organiziran smještaj. Nakon večere svi smo se zajedno družili, a oko ponoći organizatori su priredili izenađenje u obliku natjecanja na ergometrima na 250 metara. Glavnu nagradu su podijelili Učiteljski i Medicinski fakultet. Druženje se nastavilo do dugo u noć. Ujutro, nakon doručka, spakirali smo se i uputili prema Zagrebu, zadovoljni i obogaćeni još jednim novim iskustvom.

Još jednom se zahvaljujemo svim sudionicima na učestvovanju i sponzorstvu te se veselimo zajedničkoj suradnji i sljedeće godine. 

Ispiši stranicu