2015

Godišnja skupština

 
09.12.2015. godine održana je godišnja skupština na kojoj su bili prisutni svi članovi kluba. Raspravljalo se o dosadašnjim dostignućima, financijama kluba, ulasku novih članova u Upravni odbor i nadolazećim regatama.
Izvrsne rezultate smo postigli na sudjelovanjima u natjecanju na ergometrima, Međunarodnoj regati Sv.Duje, regati Ekonomskog fakulteta, Croatia Openu, regati Fakulteta strojarstva i brodogradnje te  Jumbovoj  i Sveučilišnoj regati. Ove godine planiramo ostvariti još uspješnije rezultate na istim regatama uključujući i Inter – city regatu.
Kao ponosni organizatori regate Ekonomskog fakulteta, možemo najaviti da će se i ove godine održati na starome mjestu, na jezeru Jarun. To je prva, a ujedno i najveća studentska regata Sveučilišta. Natjecanje će uključivati 4 kategorije: utrku medija, asistenata, poduzeća te članova Ekonomskog fakulteta.
Naš najvjerniji sponzor i dalje je Erste banka. Također, događaj će biti i medijski popraćen, od strane 24 sata,  Studenstke Tv, Net. hr-a te Sportskih Novosti.
Prvi put ove godine, u sklopu godišnje regrutacije, organizirali smo utrku na ergometrima na kojoj su se natjecali studenti protiv profesora. Regrutacija je bila vrlo uspješna i dovela nam je nove veslačke nade.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da nam se priključe. Obećavamo dobru zabavu, nova prijateljstva i puno rada! 



11. Regata Ekonomskog fakulteta Zagreb

U subotu 25.4.2015. održana je 11. Regata Ekonomskog fakulteta. Sudjelovali su klubovi zagrebačkih fakulteta, te timovi iz Zadra i Beograda. VK Ekonomist nastupio je s pet posada u svega četiri utrke. Novaci se u Utrci poduzeća na 500m ovoga puta nisu uspjeli izboriti za medalju unatoč teškoj i gustoj završnici. Studentice su žestokoj konkurenciji u Utrci medijskih kuća na 1000m osvojile izvrsno drugo mjesto. Ove godine su sudjelovale dvije posade diplomiranih veslačia u utrci na 500m te osvojili srebro i broncu. U posljednjoj utrci naši veslači su se u Utrci Ekonomskog fakulteta na 2000m izborili za odlično drugo mjesto. Regata Sveučilišta u Zagrebu održati će se 16.5. i svi timovi se već intenzivno pripremaju.

Ispiši stranicu